Hieno peli

Mäntyharjun nurmella nähtiin hieno futispeli. Siihen vaadittiin huippukuntoinen kenttä, jonka nurmi oli leikattu pelipäivänä. Siihen vaadittiin myös kaksi tasaväkistä lyhytsyöttöpeliä pelaavaa joukkuetta. Kaiken kruunasi tuomarikolmikko, vaikka kyseessä oli pienkenttäpeli.

Pelissä kohtasivat Mäntyharjun naisfutaajat eli NiceFutis ja Heinolan naisfutaajat. Ottelun alussa Heinola loi muutaman maalipaikan ja pääsi johtoon pelikellon näyttäessä aikaa 14:48. NiceFutis ei sen sijaan onnistunut tekemään maalia harvoista paikoistaan.

Toisella puoliajalla kaikki muuttui, NiceFutis otti kentän haltuun ja loi toistuvasti painetta Heinolan maalille. Heinolan maalivahti selvitti tilanteet ja varsinkin alakulmasta torjuttu pallo oli näyttävä suoritus. Toista puoliaikaa oli pelattu 13:48, kun Noora Taumalan hieno laukaus painu vastustamattomasti maaliin. Peli oli 1-1.

Maalin jälkeen väsyneeltä vaikuttanut Heinola loi yllättäen painetta NiceFutiksen maalille. Maaleja se ei kuitenkaan saanut enää aikaiseksi. Siitä piti huolen erinomaisesti pelannut puolustus jaa maalivahti Maija Kuhanen.

Lopussa NiceFutiksen syöttöpeli sai uusia ulottuvuuksia, koska sieltä löytyi seinäsyöttöjä ja jopa yhden kosketuksen peliä. Voitto oli lähellä, mutta lopputulos 1-1 oli kuitenkin oikeuttetu.

Valmentaja Jari Sarja kommentoi NiceFutiksen peliä seuraavasti. ”Hieno peli, kaikki pelasivat hyvin. Hyvin kannustettiin ja autettiin pelikaveria. Hienointa oli, kun vaihtoon tultiin puuskuttaen kannustamaan pelikaveria ja osattiin arvostaa myös vastustajan pelaajan suorittamaa kantapääpotkua a la Zlatan.