F-jun (2009-2011)

KAUSI 2018

Tule mukaan ja ota kaveri kans!

Ilmoittaudu mukaan: markoo.hokkanen@gmail.com (juniorin nimi,  syntymävuosi,  huoltajan nimi + puh + sposti)

Kausimaksu 80 €.  Maksetaan seuran tilille FI 4652712150004700 / viestiksi: F-junnut 2018

Kuvia Mikkeli-turnauksesta 2017.

Kevään harjoitukset ulkona alkavat heti kun hiekkakentät pelikunnossa. Tiedotus mukaan ilmoittautuneille spostilla ja täällä sivustolla.

 • TAPAHTUMAT KESÄLLÄ 2018:   harjoitukset ti ja to nurmella,  Mikkeli-turnaus 30.6.-1.7.  Oma turnaus elokuun alussa, lähialuepelejä: Ristiina , Savitaipale
 • Ex-maajoukuevalmentaja Jukka Vakkilan Futisleiri 26.-28.6 tytöille ja pojille! Avoin kaikille, myös kesäasukkaille! Jäntevän junnuille leiri sisältyy kausimaksuun.
 • TAVOITE 2018: Jalkapallon perustaitojen kehittäminen, joukkueena toimimisen hahmottaminen, yhteinen tekeminen, liikunta.  Innostuminen lajiin.

Ohjaaja/lisäinfo: Marko Hokkanen (markoo.hokkanen@gmail.com)

 • – – – – –
 • JÄNTEVÄ MIKKELI-TURNAUKSESSA KAHDELLA JOUKKUEELLA

  Jäntevä osallistui parin vuoden tauon jälkeen Mikkelin Kissojen järjestämään Mikkeli-turnaukseen. Turnauspaikkana Mikkelin Ravirata on erinomainen, koska sinne mahtuu monta jalkapallokenttää. Lisäksi alueella on isoon tapahtumaan tarkoitetut palvelut. Tänä vuonna turnauksessa pelasi yhteensä 105 joukkuetta. Paikalla oli myös jalkapalloaiheisia myyntikojuja. Mäntyharjulaisten futisjunnujen suosituin ostos oli Cristano Ronaldo juliste.

  Tappioista huolimatta mitalit kaulaan

  F9 juniorit pelasivat ensimmäisenä päivänä kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa KoPa oli parempi lukemin 0-2. Toisessa ottelussa MP Valkoinen oli parempi lukemin 0-8. Huolimatta kahdesta tappiosta, saapui seuraavana aamuna kentälle iloinen, pirteä ja yritteliäs joukkue. Joukkue sai aikaiseksi maalin, mutta se ei riittänyt, koska MiKi teki 13 maalia. Seuraava ottelu oli Jäntevän osalta maaliton. MP Sinivalkoinen sen sijaan latoi peräti 13 maalia. Viimeisessä pelissä STPS Musta oli parempi lukemin 13-1.  F9-sarjassa ei pelattu sijoituksista, joten kaikki palkittiin. Mikäli turnauksessa olisi valittu Fair-Play -joukkue olisi valinta taatusti osunut Jäntevän F9 joukkueeseen. Pelaajat säilyttivät iloisuuden ja reippauden loppuun saakka, vaikka osa joukkueesta oli F8 ikäryhmää.

  Tuomari puuttui

  E11 junioreiden ensimmäinen peli oli erikoinen, koska tuomareina toimivat molempien joukkueiden valmentajat. Tällaiseen ratkaisuun päädyttiin, koska tuomari ei saapunut paikalle pitkästä odottelusta huolimatta. Siilijärveltä kotoisin oleva joukkue ToU voitti lukemin 2-0. Ottelu oli hyvin tasaväkinen ja maalipaikat olivat harvassa.

  Ottelun jälkeen seurasi pitkä tauko ja sen jälkeen vastaan asettui savonlinnalaisjoukkue STPS Musta. Ottelu oli Jäntevän hallintaa alusta saakka. Jäntevälle näyttävä voitto lukemin 7-2. Maalit jakautuivat seuraavasti: Valtteri Luiskala (3), Mikael Ojamies (2), Emil Kähkönen (1) ja Olavi Karhu (1).

  Seuraava ottelu alkoi heti edellisen ottelun päätyttyä ja vastaan asettui MP. Jäntevä oli liikkeellä vain kahdella vaihtomiehellä, joten ennalta oli tiedossa, että ottelusta tulisi vaikea. Joukkue yritti loppuun saakka, vaikka MP voitti 12-0. Ensimmäisen päivän ilman ainuttakaan vaihtoa pelasi puolustuslinjan kolmikko Aleksi Siekkinen, Tuomas Kokkola ja Mikael Ojamies.

  Ilman vaihtomiehiä

  Toiseen päivään E11-joukkue lähti ilman vaihtomiehiä. Ensimmäisessä ottelussa se ei haitannut lainkaan vaan vastustaja LaPa-95 Lapinlahdelta kaatui lukemin 5-1. Maaleista vastasivat Emil Kähkönen, Valtteri Luiskala ja Mikael Ojamies. Maalissa Justus Palmberg pelasi varmasti.

  Toisessa pelissä vastaan tuli vielä SaPa Pieksämäeltä. Ottelu alkoi Jäntevän kannalta mainiosti, kun Emil Kähkönen laukoi lukemiksi 0-1. Tilanne oli puoliajalla samoissa lukemissa, mutta lopussa ilman vaihtomiehiä pelannut Jäntevä hyytyi ja SaPa kuittasi 4-1 voiton.

 

Mäntyharjun Jäntevän jalkapalloaiheiset websivut