FUTSAL JUNIORIT

FUTSAL JUNIORIT 2022-2023

Mäntyharjun Jäntevän Futsal junioreiden kausi starttaa keskiviikkona 16.11.2022 kello 17.00 Mäntyareenalla.

Milloin: Keskiviikkoisin klo 17.00 – 18.00

Missä: Mäntyareena

Kenelle suunnattu: ikäluokat 2015 – 2010

Hinta: 25€ kausimaksu + seuran jäsenmaksu

MITÄ FUTSAL ON?

Futsal on jalkapalloa muistuttava palloilulaji, jota pelataan pienemmällä kentällä ja yleensä urheiluhallissa. Lajia harrastetaan laajalti joka puolella maailmaa. Se on erityisen suosittua Etelä-Amerikassa ja Etelä-Euroopassa.

Futsalissa pelaa vastakkain kaksi joukkuetta, joissa kummassakin on kentällä samaan aikaan viisi pelaajaa, maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa. Peliä pelataan jalkapalloon verrattuna huomattavasti pienemmällä ja kovapintaisella kentällä. Futsalpallo on jalkapalloon verrattuna pienikokoisempi (kokoa 4) ja vähemmän kimmoisa. Jalkapallon ja futsalin säännöt muistuttavat toisiaan, mutta merkittäviä erojakin säännöistä löytyy. Tärkeimpinä eroina ovat futsalin tehokas peliaika, rajoittamattomat vaihdot, kumuloituvat joukkueen virheet sekä maaliheitot ja rajapotkut.

KOHDERYHMÄ

2015-2010 syntyneille tytöille ja pojille. Aiempaa kokemusta futsalista tai jalkapallosta ei tarvita. Tavoitteena on löytää kaiken ikäisille tytöille sekä pojille mukava harrastus. Harjoituksien aikana pelaajia jaetaan pienempiin ryhmiin jotta eri-ikäiset pystyvät harjoittelemaan samaan aikaan.

VARUSTEET

Harjoituksiin tarvitset mukaan sisäpelivarusteet (sisäpelikengät, t-paidan ja shortsit), juomapullon ja iloista mieltä!

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

OHJAAJAT

Iiro Heikkilä ja Ari Saarinen

LISÄTIETOJA

Iiro Heikkilä

iiro@nilkko.fi

045 133 0033