Säännöt

Pelitapa: 

6 vastaan 6 (5 kentällä + mv), jos joukkueessa pelkästään miehiä. Koska naisten futis on kasvava trendi myös muuallakin, kuin pelkästään täällä Mäntyharjussa, 2 naispelaajaa mahdollista ottaa kentälle. Eli maksimimäärä pelaajia kentällä 8 (7 + mv). Naispelaajia saa tietysti olla enemmänkin, mutta tuo 8 maksimi kentällä. 

Liukutaklaukset ehdottomasti kielletty.

Pelikentän koko: noin puolikas kenttä. Pelit kahdella kentällä samanaikaisesti, välissä noin 5 metrin ”siirtymäkaista”.

Peliaika: 1 x 25 min.

Mallivahdin avaus maalipotkutilanteessa: ei yli keskiviivan, ellei oman joukkueen pelaaja tai vastustaja koske palloon. 

Maalien koko: ”keskisuuri” eli sopiva.

Palloliiton sarjoissa pelaavien rajoitus: 

– ei pelaajia Kolmonen ja sitä ylemmistä sarjoista

– Nelosen ja sitä alemmissa sarjoissa pelaavien osalta kaksi pelaajaa kentällä maksimi samaan aikaan (nämä pelaajat merkattava pelaajalistan lähetyksessä)

Pelaajamäärä per joukkue ei ole rajattu. 

Pelaaja saa edustaa turnauksessa ainoastaan yhtä joukkuetta. Toiveissa on että jokainen joukkue ilmoittaa pelipaidan värinsä viikkoa ennen turnausta. Halpoja T-paitoja saanee…ja mielikuvitusta käyttää! Viimeisenä vaihtoehtona järjestäjältä peliliivit.

Joukkueen pelaajien nimilista PDF-muodossa 1.8. mennessä tähän sähköpostiin (markoo.hokkanen@gmail.com ): muodossa joukkueen nimi + pelaajat (sähköpostin tekstinä!). Mahdollista kuulutusta ja maalintekoseurantaa varten.

Turnauksessa pelaavien pelaajien ikäraja on 18 vuotta. Alle 18 vuotiailta vaaditaan vanhempien kirjallinen suostumus, josta pdf tulee toimittaa ennen turnausta järjestäjälle. Ja alin ikäraja ehdottomasti 15 vuotta.

Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistuvia pelaajia, joten jokainen pelaaja vastaa omasta vakuutusturvastaan.

Yleisen turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi pelaajien tulee olla turnausotteluissa rehdissä ja urheilullisessa kunnossa. Alkoholijuomien nauttiminen yleisötilaisuudessa on kielletty ja mikäli sellaistaan havaitaan, siihen puututaan. Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla.