Konkarit palasivat pirteinä sarjatauolta

Konkareiden kevätkausi päättyi vaisuun peliesitykseen, mutta syyskierros alkoi toisenlaisissa merkeissä. Muutama treeni ja sopivasti lepoa, tekivät hyvää joukkueen peli-ilmeelle. Joukkue puolusti tiiviisti, eikä vapaamatkustajia ollut. Viimeisenä lukkona oli maalivahti Mikko Kontti.

TSV piti ensimmäisellä puoliajalla hyvin palloa ja sai muutaman hyvän maalipaikan, mutta maalivahti Mikko Kontti pelasi loistavasti. Jäntevällä oli kaksi hyvää maalintekopaikkaa, mutta TSV:n maalivati torjui ne. Puoliajan lopussa TSV pääsi 1-0 johtoon puskumaalilla.

Toisella puoliajalla TSV meni 2-0 johtoon Jäntevän tehdessä oman maalin.  Tosin tilanteisiin nähden maali oli ansaittu. Jäntevälle tarjoutui mahdollisuus, kun TSV:n alakerta pelasi ylimielisesti. Jarmo ”Suikki” Savolainen nappasi pallon puolustajan ja maalivahdin välistä. Maalivati yritti repiä Suikkia, joka sijoitti pallon hallitusti alakulmaan.

Tappiosta huolimatta joukkueen peli oli välillä jopa laadukasta. Mutta ennen kaikkea joukkue pelasi kauttaaltaan hyvällä asenteella, vaikka matkassa oli vain yksi vaihtomies ja pari puolikuntoista pelaajaa.