F-jun (7-8v)

KAUSI 2020

SOPEUTAMME TOIMINTAMME VALLITSEVAAN  KORONATILANTEESEEN JA TULEVAN KAUDEN TAPAHTUMAT PÄIVITTYVÄT TOUKOKUUN ALUSSA JÄNTEVÄN FACEBOOK SIVUILLA!

PYRIMME LUOMAAN KOTISIVUILLE/FACEBOOK SIVUILLE  OHJEISTUSTA JA NETTILINKKEJÄ OMATOIMISEEN HARJOITTELUUN PIHALLA JA KAVERIN/ISKÄN/ÄISKÄN KANSSA PARIN VIIKON SISÄLLÄ!

NYT  PALLON KANSSA PIHALLE ULKOILMAAN JA AUTOTALLIN SEINÄÄ LOMMOTTAMAAN!…:)

 • – – – – – – –

Harrastefutisryhmä 7-8 vuotiaille, myös tytöille!

Tarkempaa infoa toukokuun alussa aikana :

iiro.heikkila@hotmail.com

040-6469666

KESÄN 2020 OHJELMA (oletus!):

Sisältää:

Harjoitukset kaksi kertaa viikossa.  Oma turnaus elokuussa.

TULE MUKAAN TUO KAVERI KANS!

—-

KAUSI 2018 MUISTOJA

 • MIKKELI TURNAUKSEN TUNNELMIA

  Lauantaina 30.6. Jäntevän F-junnut pääsivät esittämään kevään aikana hankittuja pelitaitojaan Mikkeli-turnauksessa. Joukkue pääsi aistimaan perinteikkään futisturnauksen tunnelmaa 90 muun joukkueen kanssa. Ensimmäinen ottelu sujui pienen alkujännityksen ja kenttään tutustumisen merkeissä. Savonlinnan STPS takoi tasaiseen tahtiin maaleja ja nappasi 7-0 voiton. Tappiosta huolimatta poikien ja yhden tytön, Emma Tynyksen itseluottamus kasvoi pelin vanhetessa ja useita hyviä syöttöketjuja nähtiin.

  Toiseen peliin lappeenrantalaista PePoa vastaan lähdettiin akut täynnä aamupäivän aikana ladattua aurinkoista ilmaa. Tasollisesti avausvastustajaa selvästi taitavampi PePo nakutti nopeaan tahtiin 5 maalia ennen kuin Jäntevän junnut huomasivat pelin alkaneen. Paavo Makkosen kahdella upealla kaukolaukauksella Jäntevä avasi turnauksen maalitilinsä ja ottelun toinen puolisko pelattiin tasan 2-2. Vaikka lopputulos 2-7 tappio kuulostaa numeroina pahalta, pelinä ja oppimiskokemuksena tämä oli ensimmäistä parempi.

  Videot maaleista: https://youtu.be/YaOtDYim12w

 • Päivän viimeisessä pelissä kentän vastapäätyyn asteli Mikkelin Palloilijoiden sinipaitainen harrasteryhmä. Kahden edellisen pelin tuomalla kokemuksella Jäntevän junnut olivat oppineet että ottelu alkaa tuomarin vihellyksestä. Kaksinkamppailuihin tultiin aivan uudella asenteella, eikä virheitä pelätty. Turnaus päättyi iloisiin maalijuhliin Jäntevän tehdessä 6 ja MP yhden. Ja mikä parasta, kaikki Jäntevän maalit kirjattiin eri pelaajille. Mallintekijätilastoihin saivat nimensä Vili Kuolimo, Paavo Makkonen, Ville Markkula, Emma Tynys, Juho Taipale ja Pekko Jukola.

Kuvia Mikkeli-turnauksesta 2017

 • JÄNTEVÄ MIKKELI-TURNAUKSESSA KAHDELLA JOUKKUEELLA

  Jäntevä osallistui parin vuoden tauon jälkeen Mikkelin Kissojen järjestämään Mikkeli-turnaukseen. Turnauspaikkana Mikkelin Ravirata on erinomainen, koska sinne mahtuu monta jalkapallokenttää. Lisäksi alueella on isoon tapahtumaan tarkoitetut palvelut. Tänä vuonna turnauksessa pelasi yhteensä 105 joukkuetta. Paikalla oli myös jalkapalloaiheisia myyntikojuja. Mäntyharjulaisten futisjunnujen suosituin ostos oli Cristano Ronaldo juliste.

  Tappioista huolimatta mitalit kaulaan

  F9 juniorit pelasivat ensimmäisenä päivänä kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa KoPa oli parempi lukemin 0-2. Toisessa ottelussa MP Valkoinen oli parempi lukemin 0-8. Huolimatta kahdesta tappiosta, saapui seuraavana aamuna kentälle iloinen, pirteä ja yritteliäs joukkue. Joukkue sai aikaiseksi maalin, mutta se ei riittänyt, koska MiKi teki 13 maalia. Seuraava ottelu oli Jäntevän osalta maaliton. MP Sinivalkoinen sen sijaan latoi peräti 13 maalia. Viimeisessä pelissä STPS Musta oli parempi lukemin 13-1.  F9-sarjassa ei pelattu sijoituksista, joten kaikki palkittiin. Mikäli turnauksessa olisi valittu Fair-Play -joukkue olisi valinta taatusti osunut Jäntevän F9 joukkueeseen. Pelaajat säilyttivät iloisuuden ja reippauden loppuun saakka, vaikka osa joukkueesta oli F8 ikäryhmää.

  Tuomari puuttui

  E11 junioreiden ensimmäinen peli oli erikoinen, koska tuomareina toimivat molempien joukkueiden valmentajat. Tällaiseen ratkaisuun päädyttiin, koska tuomari ei saapunut paikalle pitkästä odottelusta huolimatta. Siilijärveltä kotoisin oleva joukkue ToU voitti lukemin 2-0. Ottelu oli hyvin tasaväkinen ja maalipaikat olivat harvassa.

  Ottelun jälkeen seurasi pitkä tauko ja sen jälkeen vastaan asettui savonlinnalaisjoukkue STPS Musta. Ottelu oli Jäntevän hallintaa alusta saakka. Jäntevälle näyttävä voitto lukemin 7-2. Maalit jakautuivat seuraavasti: Valtteri Luiskala (3), Mikael Ojamies (2), Emil Kähkönen (1) ja Olavi Karhu (1).

  Seuraava ottelu alkoi heti edellisen ottelun päätyttyä ja vastaan asettui MP. Jäntevä oli liikkeellä vain kahdella vaihtomiehellä, joten ennalta oli tiedossa, että ottelusta tulisi vaikea. Joukkue yritti loppuun saakka, vaikka MP voitti 12-0. Ensimmäisen päivän ilman ainuttakaan vaihtoa pelasi puolustuslinjan kolmikko Aleksi Siekkinen, Tuomas Kokkola ja Mikael Ojamies.

  Ilman vaihtomiehiä

  Toiseen päivään E11-joukkue lähti ilman vaihtomiehiä. Ensimmäisessä ottelussa se ei haitannut lainkaan vaan vastustaja LaPa-95 Lapinlahdelta kaatui lukemin 5-1. Maaleista vastasivat Emil Kähkönen, Valtteri Luiskala ja Mikael Ojamies. Maalissa Justus Palmberg pelasi varmasti.

  Toisessa pelissä vastaan tuli vielä SaPa Pieksämäeltä. Ottelu alkoi Jäntevän kannalta mainiosti, kun Emil Kähkönen laukoi lukemiksi 0-1. Tilanne oli puoliajalla samoissa lukemissa, mutta lopussa ilman vaihtomiehiä pelannut Jäntevä hyytyi ja SaPa kuittasi 4-1 voiton.