E-jun (2007-2008)

E-junnut

KESÄ 2018:

Kuvia Mikkeli-turnauksesta 2017.

 Ohjaaja: Ari Saarinen + vanhemmista avustaja?

 • Mikkeli-turnaus 30.6.-1.7. Bussikuljetus molempina päivinä. Huoltajat mukaan! Aikataulutarkennukset maanantaihin mennessä.
 • Vakkilan Futisleiri 26.-28.6.
 • OHJELMA

  Tiistai 26.6.

  12.00 ilmoittautuminen alkaa kentän laidalla

  12.30 avaus, ohjeet leiriläisille sekä jako ryhmiin

  – ohjattu harjoitus

  – lepotauko, eväät

  13.45 ohjattu harjoitus sekä pienpelit

  15.00 päivä päättyy

  Keskiviikko 27.6.

  12.00 päivä käynnistyy pienryhmissä

  – ohjattu harjoitus

  – lepotauko, eväät

  13.45 ohjattu harjoitus sekä pienpelit

  14.45 palautteet

  15.00 päivä päättyy

  Torstai 28.6.

  12.00 päivä käynnistyy alkuverryttelyllä

  12.30 ohjattu harjoitus

  13.30 lepotauko, eväät

  13.45 leiriturnaus

  14.45 yhteenveto ja palautteet pelaajille

  – Diplomien jako

   

  Yleiset ohjeet:

  Toivotamme kaikki juniorit tervetulleiksi leirillemme. Ammattivalmentajamme keskittyvät mahdollisimman huolellisesti jokaiseen junioriin yksilönä varmistaaksemme että kaikki viihtyvät tapahtumassa. Hyvän ilmapiirin luominen heti ensimmäisenä päivänä on yhteinen tavoitteemme. Vanhemmat ja huoltajat vastaavat lasten kuljetuksista kentälle ja sieltä takaisin kotiin. Järjestäjällä on tapahtumavakuutus leirin ajan, mutta henkilökohtaisesta tapaturmavakuutuksesta jokainen vastaa itse.

   

  Leiripaketti sisältää:

  *   Harjoittelu ammattivalmentajien johdolla, pienpelejä, lopputurnaus

  *   Pääteemat: henkilökohtainen taito, taitavuus, kehon hallinta, pienpelit

  *   Leiripaita

  *   Pelaajan juomapullo

  *   Leirivalokuva netissä

  *   Diplomi nimikirjoituksilla

  *   Leiripaita HUOM! Paidat tilataan 31.5. ja sen jälkeen ilmoittautuneille emme voi taata oikean kokoista pelipaitaa.

   

 • – – – – – –

 

 • JÄNTEVÄ MIKKELI-TURNAUKSESSA KAHDELLA JOUKKUEELLA

  Jäntevä osallistui parin vuoden tauon jälkeen Mikkelin Kissojen järjestämään Mikkeli-turnaukseen. Turnauspaikkana Mikkelin Ravirata on erinomainen, koska sinne mahtuu monta jalkapallokenttää. Lisäksi alueella on isoon tapahtumaan tarkoitetut palvelut. Tänä vuonna turnauksessa pelasi yhteensä 105 joukkuetta. Paikalla oli myös jalkapalloaiheisia myyntikojuja. Mäntyharjulaisten futisjunnujen suosituin ostos oli Cristano Ronaldo juliste.

  Tappioista huolimatta mitalit kaulaan

  F9 juniorit pelasivat ensimmäisenä päivänä kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa KoPa oli parempi lukemin 0-2. Toisessa ottelussa MP Valkoinen oli parempi lukemin 0-8. Huolimatta kahdesta tappiosta, saapui seuraavana aamuna kentälle iloinen, pirteä ja yritteliäs joukkue. Joukkue sai aikaiseksi maalin, mutta se ei riittänyt, koska MiKi teki 13 maalia. Seuraava ottelu oli Jäntevän osalta maaliton. MP Sinivalkoinen sen sijaan latoi peräti 13 maalia. Viimeisessä pelissä STPS Musta oli parempi lukemin 13-1.  F9-sarjassa ei pelattu sijoituksista, joten kaikki palkittiin. Mikäli turnauksessa olisi valittu Fair-Play -joukkue olisi valinta taatusti osunut Jäntevän F9 joukkueeseen. Pelaajat säilyttivät iloisuuden ja reippauden loppuun saakka, vaikka osa joukkueesta oli F8 ikäryhmää.

  Tuomari puuttui

  E11 junioreiden ensimmäinen peli oli erikoinen, koska tuomareina toimivat molempien joukkueiden valmentajat. Tällaiseen ratkaisuun päädyttiin, koska tuomari ei saapunut paikalle pitkästä odottelusta huolimatta. Siilijärveltä kotoisin oleva joukkue ToU voitti lukemin 2-0. Ottelu oli hyvin tasaväkinen ja maalipaikat olivat harvassa.

  Ottelun jälkeen seurasi pitkä tauko ja sen jälkeen vastaan asettui savonlinnalaisjoukkue STPS Musta. Ottelu oli Jäntevän hallintaa alusta saakka. Jäntevälle näyttävä voitto lukemin 7-2. Maalit jakautuivat seuraavasti: Valtteri Luiskala (3), Mikael Ojamies (2), Emil Kähkönen (1) ja Olavi Karhu (1).

  Seuraava ottelu alkoi heti edellisen ottelun päätyttyä ja vastaan asettui MP. Jäntevä oli liikkeellä vain kahdella vaihtomiehellä, joten ennalta oli tiedossa, että ottelusta tulisi vaikea. Joukkue yritti loppuun saakka, vaikka MP voitti 12-0. Ensimmäisen päivän ilman ainuttakaan vaihtoa pelasi puolustuslinjan kolmikko Aleksi Siekkinen, Tuomas Kokkola ja Mikael Ojamies.

  Ilman vaihtomiehiä

  Toiseen päivään E11-joukkue lähti ilman vaihtomiehiä. Ensimmäisessä ottelussa se ei haitannut lainkaan vaan vastustaja LaPa-95 Lapinlahdelta kaatui lukemin 5-1. Maaleista vastasivat Emil Kähkönen, Valtteri Luiskala ja Mikael Ojamies. Maalissa Justus Palmberg pelasi varmasti.

  Toisessa pelissä vastaan tuli vielä SaPa Pieksämäeltä. Ottelu alkoi Jäntevän kannalta mainiosti, kun Emil Kähkönen laukoi lukemiksi 0-1. Tilanne oli puoliajalla samoissa lukemissa, mutta lopussa ilman vaihtomiehiä pelannut Jäntevä hyytyi ja SaPa kuittasi 4-1 voiton.

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mäntyharjun Jäntevän jalkapalloaiheiset websivut