Futsalkausi huipentuu lauantaina

Talvi on pikkuhiljaa kääntymässä kohti kevättä, josta yksi hyvä merkki on futsalkauden päättymisen olevan ovella. Real Mäntyharjun historian ensimmäinen sarjakausi futsalkentillä huipentuu auantaina Lappeenrannan Sammonlahdessa.

Avauskausi sujunut oikein mallikkaasti
Joukkue lähtee kauden päätösturnaukseen hyvillä mielin, sillä mennyt kausi on sujunut odotuksiin nähden varsin kelvollisesti. Pelaamastaan 10 koitoksesta Real on voittanut kaksi ja pelannut kerran tasan sekä taipunut seitsemän kertaa.

Sesonki on joka tapauksessa sujunut noususuhdanteisesti, sillä esimerkiksi JiiKoota vastaan Real hävisi syyskaudella ensiksi 2-8 ja sitten 2-4. Viime turnauksessa Korialla Rellu kuitenkin pisti kuumassa ottelussa juvalaisille luun kurkkuun taiston päätyttyä 3-3.

Lappeenrannassa panoksena alaloppusarjan kakkospaikka
Rellun kausi päättyy siis Lappeenrannassa lauantaina. Joukkue kohtaa avauskauden päätöspeleissään isäntäjoukkue PEPO Harrasteen ja kotkalaisen KyAMK Jäntevän.

Mäntyharjulaiset ovat kellistäneet PEPOn tämän kauden aikana kahdesti luvuin 3-2 ja 2-1, Kotkasta tuleva opiskelijajengi on puolestaan uusi tuttavuus.

Otteluissa riittää panosta, sillä oranssipaidat pelaavat edelleen viiden joukkueen alaloppusarjan kakkossijasta – siihen vaadittaisiin ainakin yksi voitto.

Kuka vie pistepörssin?
Joukkueen pistepörssin kärjessä on viisi maalia paukuttanut Jere Selin ennen Miska Miettistä (1+4), Joona Liukkosta (2+2) sekä Henri Kuitusta (0+4). Pistepörssin voitto ei missään nimessä ole tärkein asia joukkueen sisällä, mutta ehkä tilaston ykkössijan tavoittelu antaa lauantain peleihin lisäpotkua jokaiselle pelaajalle – jonka takia PEPOn ja Jäntevän maalit saattavat heilua tiuhaan.

Kokoonpanosta joukkueella ei vielä ole tietoa. Joka tapauksessa Real lähtee viimeiseen turnaukseen nauttimaan talven viimeisistä futsalpeleistä. Kausi on ollut unohtumaton ja se halutaan päättää kahteen voittoon. Tuloksia päivitellään tänne sekä Real Mäntyharjun Facebook-sivuille lauantai-iltapäivänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *