MäJän miesjoukkue uusien tuulien puhaltaessa kesään

Mäntyharjun Jäntevän miesjoukkueen arkitoimintaan yritetään palauttaa säännölliset yhteistreenit. Jarmo Hämäläinen on kutosdivisioonan itälohkossa pelaavan MäJän valmentaja ensi kaudella.

Viime vuosina Kaakkois-Suomen piirin kutosessa tasaisen hyvin ilman yhteisharjoituksia pelannut MäJä yrittää tällä kaudella tosissaan palauttaa harjoituskulttuuriin edustusjoukkueen keskuuteen. Pelaajista osa asuu esimerkiksi Mikkelissä, Ristiinassa ja Lahdessa, jonka takia pelaajien yhteensaaminen on ollut pelien ulkopuolelle haastavaa.

Nyt MäJällä on kuitenkin yksi selkeä ja osaava valmentaja kerran viikossa pidettäviin harjoituksiin, jonka lisäksi ennen sarjakauden luvassa on myös harjoitusottelut. MäJä kohtaa KUMUn sunnuntaina Kuusankoskella ja OViestin Mikkelissä vappuperjantaina.

”Seura on järjestänyt valmennusta ja sopinut harjoitusmatseja kauden alla, joten valmistautuminen on tyystin eri luokkaa kuin edelliskausina. Tästä olemme innoissaan ja kiitollisia johtoportaalle”, kapteeni Taneli Huttunen kiittelee.

Mäntyharjulaisnippu uudessa lohkossa
Viime kesänä oranssipaidat sijoittuivat kahdeksan joukkueen pohjoislohkossa peräti kolmansiksi ilman yhtäkään yhteisharjoitusta. Tänä vuonna joukkue pelaa kuuden joukkueen itälohkossa yhdessä lappeenrantalaisten FC LaPan sekä MoNSan ja Taipalsaaren TsV:n, Savitaipaleen StU:n ja Luumäen LuPon kanssa.

”Uusia vastustajia odotetaan innolla. Pari viime kauden pelaajaa lopetti erinäisistä syistä, mutta uusia naamoja on tulossa lähemmäs kymmenkunta. Ristiinasta on tarttunut entisiä Ri-Pan nelosdivarin ukkoja”, Huttunen kertoo pelaajaliikenteestä, ja jatkaa:

”Lisäksi paluumuuttajia, omia junnuja, konkareita ja vielä farmisopimus Ristiinan kanssa. Pelaajien riittävyys korostuu tänä vuonna, koska pelit ovat arkena”.

Kesällä luvassa tiistaipelejä
Aiempina kesinä MäJä on pelannut kotiottelunsa pääasiassa perjantaisin. Tulevana kesänä kuitenkin kahdeksasta kotiottelusta kuusi pelataan tiistaisin, luvassa on myös yksi maanantaipeli juhannusviikolla sekä yksi viikonloppuottelu kesäkuun toisena sunnuntaina. Ensimmäisen kerran pallo pyörii itälohkossa 15. toukokuuta Lappeenrannassa.

MäJän miesjoukkue Kaakon kutosen itälohkossa kesällä 2016: (6.4.) Jalal Alsaifi, Tuukka Forsell, Jukka Hujanen, Taneli Huttunen (c), Sami Krakau, Jesse Kurki (mv), Joona Liukkonen, Miska Miettinen, Santtu Nieminen, Iiro Paappanen, Marko Pöyry, Ali Reza, Aleksi Saarinen (mv), Eero Siekkinen, Mikko Siekkinen, Marko Skippari, Juha-Pekka Tarvainen, Jari Tikkanen, Niko Vesalainen.

Konkarit tarvittaessa: Mikko Honkonen, Mikko Kontti, Jarmo Savolainen.

Valmentaja: Jarmo Hämäläinen.

Huoltaja: Niko Purtonen.

KUVA: Maalivahti Aleksi Saarisen harteille ladataan jälleen paljon. (c) Mäntyharjun Valokuvaamo / Sari Taskinen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *