NiceFutikselle niukka tappio

NiceFutis kohtasi kotikentällään Heinolan naisjoukkueen tiistaina. Heinola aloitti pelin vahvasti ja siirtyi 1-0 johtoon, mutta tasoitus oli lähellä. Saara Lappi pääsi hyvän syöttöketjun päätteeksi laukomaan. Kova laukaus osui tolppaan, jonka seurauksena maalipuut tärisivät ainakin ensimmäisen puoliajan. NiceFutiksella on pari muutakin hyvää maalipaikkaa, mutta pallo ei mennyt maaliin saakka. Heinola hyödynsi sen sijaan paikkansa ja teki peräti 4 maalia.

Toisella puoliajalla NiceFutis tiivisti puolustuspelaamistaan, joka näkyi kanssapelaajan auttamisena. NiceFutis pääsi myös hyvin ykköspalloihin, jonka seurauksena paine omassa päässä helpottui. Ja sitten se kavennus tuli. Saara Lappi sai hyvän pystysyötön ja laukoi tilanteeksi 1-4. Tässä vaiheessa tapahtui NiceFutisen otteen herpaantuminen. Heinola pääsi maalintekoon miltei suoraan aloituksesta ja tilanne 1-5.

NiceFutis ei maalista lannistunut vaan jatkoi maltillista pelaamistaan. Tulostakin tuli, Maarit Heinlahti kavensi lukemiksi 2-5 ja Saara Lappi 3-5. Lisäksi NiceFutis sai lopussa aikaiseksi tilanteita Heinolan maalille, mutta tuomarin viheltäessä pilliin olivat loppulukemat edelle3n 3-5.

NiceFutiksen valmentaja kommentoi peliä ottelun jälkeen seuraavasti. ”Meitä ehkä hieman hämäsi poikkeavat säännöt, koska peliaika oli 2 x 40 minuuttia ja kentällä pelasi 7 ja maalivahti. Meille olisi ehkä sopinut paremmin 6 plus maalivahti ja 2 x 30 minuuttia kolmen pallon systeemillä. Ja kieltämättä Heinola pelasi hyvin ottelun alun. Meidän vahvuus oli kahdessa kentällisessä ja se näkyi sitä enemmän mitä pidemmälle peli eteni. Ja erityisen tyytyväinen olen siihen, että kaveria autettiin pelaamalla tilanteet loppuun ja varsmistuspelikin sujui. Lisäksi loppua kohden syöttelymaltti löytyi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *