Real toisena vuonna peräkkäin Kaakon futsalin Kolmoseen

Nyt se on varmaa. Real Mäntyharju lähtee nimellä MäJä/Real pelaamaan hallijalkapalloa ympäri Kaakkois-Suomen areenoita.

– Nimi saattaa kuulostaa väkisin väännetyltä, mutta sitä se ei ole. Real Mäntyharju toi aikanaan futsalin paikkakunnalle, mutta toisaalta ilman MäJää ei olisi Real Mäntyharjua. Sen lisäksi ilman Jäntevän taustahahmojen neuvoja tai oranssipaitoja pelaaminen ei olisi mahdollista. Siitä erittäin suuri kiitos Jäntevälle, Real Mäntyharjun taustahahmot juttelivat.

Viime talvena mäntyharjulaisnippu taisteli itsensä kymmenen joukkueen sarjassa seitsemänneksi, ja viiden joukkueen alaloppusarjassa peräti toiseksi.

– Kyllä me lähdemme taas niin tosissaan pelaamaan, kuin osaamme. Toki oli tulos mikä hyvänsä, niin ylpeydellä edustamme kuntaamme turnauksissa.

Ensimmäisellä sesongilla Rellulla ei ollut kotiturnausta. Nyt tulevana talvena se on kuitenkin mahdollista. Mäntyharjun Kisalan lehtereille kannattaakin tulla seuraamaan huippufutsalia, kunhan päivämäärä selviää.

– Ajankohta ei ole vielä selvillä, koska otteluohjelma tulee myöhemmin. Jos ja toivottavasti kun saamme kotiturnausen, suosittelen paikalletuloa. Futsal on hieno ja nopea laji, jonka parissa katsojalle ei todellakaan tule tylsää, Miska Miettinen kertoi.

MäJä/Real teki kesän aikana kolme kovaa hankintaa vahvistuen hurjasti. MäJän jalkapallojoukkueen maalilinko Taneli Huttunen, nuori lupaus Lauri Suokas sekä pitkän huiskea Riku Heikkinen ovat uusia nimiä joukkueessa. Tarkempia pelaaja-analyysejä sekä sarjaennakko ovat luettavissa lähempänä sarjakauden alkua.

Kausi 2014-2015 päättyi upeissa merkeissä, sillä kuudessa viimeisessä ottelussa joukkue taipui tappioon vain kahdesti. Mitä tuleva kausi tuo tullessaan, se selviä myöhemmin. Keskiviikkoaamuna Kolmoseen olivat MäJä/Realin lisäksi ilmoittautuneet UP-13 Heinolasta sekä jalkapallosta viime kesältä tuttu korialainen KPonsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *