Realille selkäsauna sarjakauden avauksessa

Real Mäntyharjun taival Kaakon futsalkolmosessa sai odotetun tylyn alun Joutsenossa sunnuntaina. Joukkue otti JiiKoolta lukua 2-8 historian avauspelissään.

Kautta aikojen ensimmäisen mäntyharjulaismaalin teki kippari Eetu Lehtinen Velimatti Lehmusvuoren syötöstä. Toisen osuman värkkäsi Oskari Pekkola Miska Miettisen passista. Joukkue oli kentällä lähes parhaalla mahdollisella miehistöllä.

Rellun parasta antia oli puolustuspelaaminen. Mäntyharjulaiset saivat neliön pysymään kasassa yllättävänkin hyvin Santtu Niemisen johtaessa alakertaa. Realilla oli saumoja iskeä ottelussa vaikka viisi maalia, mutta etenkin Pekkola ja Miettinen kunnostautuivat tuhlailemaan paikkoja.

Toisessa kamppailussa Real taipui Ryökäleille peräti 0-11. Toisessakin koitoksessa mäntyharjulaisilta parasta antia oli lukemista huolimatta tiivis puolustus. Rellu oli 0-4-häviöllä ensimmäisen vartin jälkeen Aleksi Saarisen ottaessa huikeita koppeja.

Joukkue sai pidettyä lukemat siedettävissä pitkän tovin tiiviin alakerran ansiosta. Lopussa Rellu väsähti ja Ryökäleet meni menojaan.

Kaikesta huolimatta tästä on hyvä lähteä parantamaan. Kahden viikon kuluttua Real punnitsee lohkon jumbojoukkueen PEPO Harrasteen ja Parrun. Ensiksi mainittu on sarjan hännillä Realia huonommalla maalierolla. Lappeenrantalaiset eivät tehneet sunnuntaina maaliakaan.

Realin tuki ja turva Santtu Nieminen totesi sunnuntain jälkeen, että PEPO:a vastaan on pakko lähteä hyökkämään rohkeasti. Ryökäleet-pelissä oranssimustapaidat saivat maalia kohti vain kaksi laukausta, mutta PEPO:n otteet nähneenä Realilla on aidosti saumat ensimmäiseen voittoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *