NiceFutis ahkeroi myös talvella

Muiden joukkueiden kerätessä voimia kesää 2014 varten, on NiceFutis ahkeroinut niin harjoittelemalla kuin pelaamalla. Joukkue on harjoitellut myös talvella ja siirtyminen Kisalaan oli huikea parannus olosuhteisiin. Isommalla kentällä NiceFutuksen liike ja syöttöpeli pääsivät oikeuksiinsa.

yläfemmaJoukkue ehti pelata myös tukun harjoitusotteluita. Muiden jo päättäessä kauttaan, pelasi NiceFutis Juvalla myöhään syksyllä paikallista joukkuetta vastaan. Peli pelattiin pienellä kentällä ja pelaajia oli kentällä lähes yhtä paljon kuin isolla kentällä. NiceFutista tungos kentällä ei haitannut. Joukkue voitti lukemin 1-4. Maalintekijöinä kunnostautuivat Satu Taipale, Päivi Paakkunainen, Maarit Heinlahti ja Liisa Taavitsainen.

Talvella NiceFutis pelasi yhden pelin Mikkelin kuplahallissa. Vastustaja RiPa oli ennen tätä peliä ollut Jäntevälle voittamaton vastus. Tällä kertaa RiPa oli täysin vastaantulija. NiceFutiksen nopea syöttöpeli ja hyvä liike oli RiPalle liikaa. Jäntevä loi maalipaikkoja jatkuvasti ja voitti ansaitusti 1-4. Maaleista vastasivat Päivi Paakkunainen (2), Sofia Rautio ja Maija Kuhanen. Yksi avain voittoon oli hyvin sujunut puolustuspeli, jossa tehtävässä kunnostautuivat Sari Taskinen, Anna Parta, Maija Kuhanen ja Leena Rautio.

Keväällä NiceFutis kokeili myös futsalia ja mikä olikaan oikeampi vastus kuin RiPa. Ottelu näytti olevan NiceFutiksen heti alusta saakka. NiceFutis johti Maija Kuhasen maalilla jo minuutin pelin jälkeen 1-0. RiPa kuitenkin kuittasi seuraavasta hyökkäyksestä ja oli lopulta parempi maalein 1-3. Tosin RiPa tarvitsi voittoon erittäin hyvän maalivahtipelin.

Sitten viimein oli ulkokenttäpelin vuoro ja vastustajana RiPa. Urpolan tekonurmella NiceFutis pelasi ensimmäisen jakson vastatuuleen ja se näkyi tuloksessa. Puoliajalla lukemat olivat RiPalle 3-0. Lisäksi NiceFutis oli liikkeelle isolla pelaajamäärällä, joka hieman hankaloitti pelaamista, koska vaihtopenkillä ehti tulla kylmä.

Toisella puoliajalla NiCeFutis sai syöttöpelinsä kulkemaan  ja jaksoi pelata vastustajaa tehokkaammin, mutta RiPa puolusti johtoaan tiukasti. NIceFutis ei saanut kavennusmaalia aikaiseksi ja sen oli tällä kertaa tyytyminen 3-0 tappioon.

One thought on “NiceFutis ahkeroi myös talvella”

  1. Hienosti pallo pysyy maassa ja pelaajat liikkuvat eli ei ihme, että vastustajaa viedään välillä kuin pässiä narussa.

Kommentointi on suljettu.