NiceFutis avasi kautensa

Mäntyharjun hyväkuntoisella nurmella pelattiin tasainen ottelu NiceFutiksen ja Heinolan naisten välillä. Ottelua saapui seuraamaan kentälle varsin runsaslukuinen yleisö. Molemmilla joukkueilla oli runsaasti vaihtopelaajia, joten luvassa oli tiukka kamppailu.

Ensimmäinen puoliaika

Ensimmäinen puoliaika oli varsin tasainen, jossa NiceFutiksen maalitolpat pelastivat takaiskuilta kaksi kertaa. NiceFutis meni johtoon ottelun yhdeksännellä minuutilla. Hyökkäys rakentui hienosti puolustuksen kautta. Syötöt menivät pelaajalta toiselle varsin mallikkaasti ja Aino-Kaisa Taipale laukoi vastustamattomasti lukemiksi 1–0.

NiceFutis lisäsi johtoaan Taipaleen maalattua uudelleen ottelun 16 minuutilla. Kun vielä Maija Kuhanen onnistui maalinteossa 19 minuutilla vaikutti siltä, että ottelu on ratkennut. Heinolalaiset kuitenkin kavensivat 26 minuutilla tilanteeksi 3-1.

Toinen puoliaika

Toinen puoliaika oli sekin varsin tasainen ja tälläkin puoliajalla heinolalaiset onnistuivat saamaan pallon maalikehikkoon – ylärimaan. Heinolalaiset eivät lannistuneet vaan yrittivät kavennusmaalia sinnikkäästi ja ottelun 51 minuutilla peli oli 3-2 ja 57 minuutilla jo 3-3.

Loppulukemat 4–3 laukoi ennakkoluulottomasti Roosa Turkki, joka onnistui pienestä kulmasta huolimatta laukaisemaan pallon maaliin. Ottelu ei kuitenkaan ollut ratkennut vaan lopussa tarvittiin vielä NiceFutikselta uhrautuvaa puolustuspelaamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *