Real ensimmäisiin alaloppusarjan koitoksiin

Real Mäntyharjun historian ensimmäinen futsalkausi on viimeistä silausta vaille valmis. Joukkue pelaa Kaakon Kolmosen alaloppusarjassa neljä peliä kohdaten jokaisen jengin kertaalleen.

Sunnuntaina luvassa kuuma koitos
Real mittaa sunnuntaina Kouvolan Korialla jo kolmatta kertaa tämän kauden aikana juvalaisen JiiKoon. Alkusarjassa Rellu taipui kahdesti, ensiksi 2-8 ja sen jälkeen 2-4.

Jälkimmäistä taistoa Real jopa johti kahdella maalilla. Joona Liukkosen ja Miska Miettisen maalit eivät kuitenkaan riittäneet voittoon asti.

Jossittelu on turhaa, mutta tuossa pelissä mäntyharjulaisilla ei ollut yhtäkään vaihtomiestä, joten Rellu hävisi taistelun väsymystä vastaan. Jälkimmäinen JiiKoo-peli jokatapauksessa herätti toiveita tulevaan.

Union Plaani punnitaan nyt futsalissa
Heinolalainen Union Plaani tuli MäJälle tutuksi viime kesänä Kaakon Kutosessa. Joukkue nousi täysin ylivoimasen esityksen jälkeen tulevaksi kesäksi Vitoseen.

Futsalissa heinolalaisnippu on kuitenkin ollut haastajan asemassa – josta paikka alaloppusarjassa on osoitus. Tämä fakta osoittaakin sen, että jalkapallo ja futsal ovat kaksi täysin eri lajia.

Real lähtee hyvällä mielellä alaloppukahinoihin
Mäntyharjulaismiehistö voitti alkusarjassa siis kahdeksasta pelistä kaksi. Pelaajien mukaan suoritus oli minimi, mitä ensikertalaisjengiltä voi vaatia.

Real oli jopa lähellä rymistellä yläloppusarjaan. Päätösturnauksessa PEPO kaatoi JiiKoon. Jos myös Rellu olisi voittanut juvalaiset 2-4-tappiollisessa pelissä, olisi paikka auennut ylempään loppusarjaan.

Joukkueen pelaajat ovat kuitenkin tyytyväisiä tähän tilanteeseen, sillä rumat selkäsaunat yläloppusarjassa eivät olisi palvelleet ketään.

Futsalkausi huipentuu kahteen turnaukseen
Sunnuntaina Korialla Rellu siis punnitsee JiiKoon ja Union Plaanin. Helmikuun 14. päivä kausi päättyy, kun joukkue suuntaa Lappeenrannan Sammonlahteen jo kolmannen kerran tämän sesongin aikana. Siellä vastaan tulevat tuttu PEPO Harraste ja kotkalainen KyAMK Jäntevä.

Korian turnauksesta joukkueen rosterista puuttunevat loukkaantuneiden listoilla oleva Niko Purtonen sekä armeijapojat Velimatti Lehmusvuori ja Eetu Lehtinen. Kolmas sotapoika Henri Kuitunen sen sijaan on mukana kantaen kapteenin viittaa.

Pelit alkavat klo 16 ja 18.30. Tulokset ovat luettavissa Real Mäntyharju Facebook-sivuilta heti turnauksen päätyttyä. Raportti puolestaan pärähtää tänne sunnuntai-iltana. Olkaa kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *