Talvikauden startti Kisalassa 17.1

Jäntevän junioreiden talviharjoitukset saivat lähtölaukauksen Kisalassa lauantain avaustilaisuudessa. 8-14 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettuun keskiviikkoisin pidettävään sisäfutistreeneihin ilmoittautui lähes 30 junnua.  Junnut jaetaan kahteen ikäryhmään. Junnujen (04- ja sitä vanhemmat) sisäfutisharkat keskiviikkoisin klo 15-16.15. Tätä nuoremmat klo 16-17.30. Mukaan voit ilmoittautua vielä paikan päällä. Oma pallo mukaan. Pääohjaajana Tommi Vitikainen MP:n organisaatiosta.

– Yhteistyö Mikkelin Palloilijoiden kanssa alkaa talvikaudella ja jatkuu kesällä, totesi Jäntevän puheenjohtaja Timo Kuoksa.

Kaveria ei jätetä. Kaikkia tulee auttaa ja kannustaa. Nämä ovat osa Mäntyharjun Jäntevän tärkeistä liikuntakasvatustavoitteista. Joukkuepelit kasvattavat myös yhteisöllisyyteen ja kehittävät nuorelle tervettä itsetuntoa.

MaMu_Katsomo

– Maahanmuuttajien kotouttaminen liikunnan avulla on aloitettu Jäntevässä jo viime syksynä ja sitä kehitetään edelleen. Pojat harjoittelevat jalkapallon ja tytöt lentopallon parissa, jatkoi Kuoksa.

MaMu_Lentis

 

Mäntyharjun ja Mikkelin maahanmuuttajat (alakuva) kohtasivat harjoitusottelussa lauantaina Kisalassa. Kokeneempi Mikkelin joukkue hallitsi teknisempänä ja taitavampana tilanteita kentällä selkeästi.

Team Mäntyharju Mikkeli Team

Maaleja ei laskettu, mutta mikkeliläisille niitä tuli toista kymmentä mäntyharjulaisten saadessa kerran heilautettua maaliverkkoa.

– Olemme harjoitelleet reilun vuoden verran kolme kertaa viikossa, kertoi mikkeliläisten kapteeni afganistanilainen Moksen Mir Ali.

– Harjoitusotteluita on ollut vuoden aikana muutama, ja harjoitusten myötä yhteispeli on alkanut vähitellen joukkueella sujumaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *