Real väänsi sensaatiomaiseen voittoon!

Real Mäntyharjun pelit futsalin Kaakkois-Suomen piirin kolmosdivarissa jatkuivat sunnuntaina Lappeenrannan Sammonlahdessa. Oranssimustat ottivat mittaa isäntäjoukkueista, eli PEPO Harrasteesta ja FC Parrusta.

Painostus ei riittänyt – Saarinen pelasti
Avausmittelön Rellu aloitti pirteästi PEPO:a vastaan. Joukkue loi varsin vaudikkaassa erässä näyttäviä kuvioita, mutta yksi epäonnistunut syöttö oli liikaa. Karmean mokan ansiosta PEPO siirtyi 1-0-johtoon noin kymmenen peliminuutin kohdalla.

Tämän jälkeen Aleksi Saarinen torjui Rellun maalilla ihan kaiken. Mikkeliläisen hurjin torjunta koostui kolmesta peräkkäisestä venytyksestä vain muutaman sekunnin sisään. Pallo pomppi maaliviivalla, tolpassa ja rimassa. Hurjan näköinen tilanne päättyi nahkakuulan jäätyä koko päivän huikeita torjuntoja ottaneen kassarin takapuolen alle.

Real iski tarvittavat maalit
Jere Selin 
nosti Rellun tasoihin, kun PEPO:n vaihto oli käynnissä käsittämättömästi kesken mäntyharjulaisten kulmapotkun. Maalin syötti sunnuntaina kapteenina toiminut ja pirteästi esiintynyt Henri Kuitunen.

Real Mäntyharju siirtyi futsalhistoriassaan ensimmäistä kertaa johtoon avauserän lopulla, kun Santtu Nieminen ampui nahkakuulan pienestä kulmasta sisään Jukka Hujasen tehtyä esityön.

Tämän jälkeen Rellu oli kieltämättä nesteessä selvittäen kuitenkin kaiken – jopa rankkarin. Näin joukkue nappasi jo kolmannessa sarjaottelussaan avausvoiton.

FC Parru -peli kova opetus
Toisen ottelun väsynyt Rellu-miehistö hävisi viime kauden kolmosen mestarille FC Parrulle tylysti 1-11. Avauserässä Real vielä roikkui mukana lukemien ollessa tauolla 0-4. Joukkueen tiivis neliö pysyi kasassa hyvin aina väsymyspisteeseen asti.

Realin ainoan iski Jere Selin Miska Miettisen passista.

Joulutauko koittaa
Seuraavaksi Real lähtee joulutauon viettoon. Rellun kausi 2014 on paketissa, ja se on seurahistorian ikimuistoisin. Kuntofutiksen ja beachfutiksen lisäksi Rellu pelasi ”vieraillakin” kentillä.

Mikkelin Piirinmestaruusturnauksen harrastesarjassa se sijoittui kuudenneksi voittaen viidestä pelistä kaksi sekä pelaten kerran tasan. Mukaan mahtui myös kaksi nollapeliä. Myös ensimmäinen voitto futsalkentillä on joukkueelle kova juttu.

Nyt Real Mäntyharjun pelaajat toivottavat kaikille lahjakasta joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *