Real avaa palloiluvuotensa Lappeenrannassa

Syyskaudella Kaakon Futsal-Kolmosessa neljästä pelistä yhden voittanut Real Mäntyharju palaa joulupatojen äärestä pelikentille huomenna lauantaina Lappeenrannan Sammonlahdessa.

Joukkue mittaa vuoden 2015 ensimmäisessä turnauksessaan juvalaisen JiiKoon ja isäntäjoukkue FC Ryökäleet. Juvalaisille Rellu taipui viime syksynä 2-8 ja lappeenrantalaisille peräti 0-11. JiiKoota vastaan Rellun rysät iskivät kippari Eetu Lehtinen ja Oskari Pekkola.

Joukkueessa vallitsee hyvä peli-ilme
Hankalasta alkukaudesta huolimatta Realin pelaajat ovat olleet koko sesongin ajan varsin hyvällä peli-ilmeellä. Se ja positiivinen asenne siivittävät Rellua kohti kevättä. Näiden lisäksi joukkueen ehdottomasti suurin vahvuus on maalivahtipeli.

Aleksi Saarisen torjunnat edellisessä turnauksessa joulun alla olivat Youtube-kamaa. Mikkeliläisen maalivahdin seivit siivittivät Rellun historialliseen 2-1-voittoon PEPO Harrasteesta.

Muutama mies saattaa olla pois
Kippari Eetu Lehtinen ja Velimatti Lehmusvuori aloittivat varusmiespalveuksensa Vekaranjärvellä ja Porissa maanantaina, joten he ovat ilman mitään suuria yllätyksiä lauantaina pois rosterista. Kolmas todennäköinen poisjääjä on Niko Purtonen, joka kärsii alavartalovammasta.

Oli edellämainitut soturit rosterissa tai eivät, lähtee Rellu taas tosissaan kiusaamaan kumpaakin joukkuetta. Etenkin JiiKoota vastaan mäntyharjulaisilla on hyvät saumat yllätykseen, mikäli syksyinen nousujohdanne saa jatkoa lauantainakin.

Tulokset, kommentit ja raportit julkaistaan Jäntevän sivuilla sekä joukkueen Facebook-sivuilla viikonlopun aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *