Väsynyt Real taipui tappioihin

Real Mäntyharjun urakka Kaakkois-Suomen piirin futsalin Kolmosessa jatkui lauantaina joulutauon jälkeen. Joukkue punnitsi Lappeenrannan Sammonlahdessa isäntäjoukkueen FC Ryökäleet ja juvalaisen JiiKoon.

Tyhjä vaihtopenkki kostautui
Rellu pelasi itärajalla sarjakauden kolmannessa turnauksessa ilman vaihtomiehiä, kun puolet miehistä oli joko armeijan leivissä tai kipeinä. Viiden pelaajan nippu kuitenkin taisteli ansiokkaasti kummassakin taistossa.

FC Ryökäleitä vastaan Real rimpuili neliönsä liikkuessa mallikkaasti aina ensimmäiselle erätauolle asti lukemien ollessa vain 0-3. Joukkueen hyvin toiminut puolustus toimi väsymispisteeseen asti.

Nelikko Henri KuitunenJoona Liukkonen-Jukka HujanenMiska Miettinen oli ajoittain pahassa paineessa ja toisella jaksolla väsymys iski.

FC Ryökäleet mätti  toisessa erässä peräti 11 rysää lopputuloksen ollessa 14-0. Real oli jälkimmäisellä kaksikymppisellä yksinkertaisesti täysin purjeessa ja väsynyt.

Superyllätys ei ollut kaukana
Parin tunnin tauon jälkeen vuorossa oli jonkinlainen paikallispeli. Rellu paineli Juvan JiiKoota vastaan 2-0-johtoon avauserän ensimmäisen jakson alussa Joona Liukkosen ja Miska Miettisen maaleilla. Kipparina toiminut Henri Kuitunen syötti kummatkin osumat.

Joukkue kuitenkin väsähti taas, kun tauolla juonia punonut JiiKoo lisäsi vauhtia selvästi toisen erän alusta lähtien. Real Mäntyharju jäi pahasti juvalaisten jalkoihin taipuen 2-4.

Alkusarja huipentuu jo viikon kuluttua
Real pelaa alkusarjansa viimeset pelit ensi viikon lauantaina Joutsenossa. Joukkue mittaa opiskelijoiden SM-nelosen ja turnauksen isäntäjoukkueen FC Parrun ja niin ikään lappeenrantalaisen PEPO Harrasteen.

Jälkimmäisenä mainitusta Real otti joulun alla historiallisen voiton juhlien kolmea pistettä luvuin 2-1. Noususuhdanteisen trendin toivotaan jatkuvan joukkueen leirissä myös kevään edetessä.

Alkusarjan jälkeen vuorossa ovat siis kevättalvella pelattavat jatkosarjat. Jo nyt on varmaa, että Rellu on mukana alaloppusarjassa.

Toisesta alkusarjalohkosta vastaan tulee muun muassa kotkalainen KyAMK Jäntevä, joka on hävinnyt kaksi ottelua maalierolla 2-37. MäJän nimikaimalla kyyti on siis ollut kylmempää, kuin Realilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *