Kolmosen alkusarja päättyy lauantaina

Real Mäntyharjun urakka Kaakon Futsal-Kolmosen alkusarjassa päättyy tulevana lauantaina Joutsenossa. Joukkue mittaa opiskelijoiden SM-nelosen FC Parrun ja PEPO Harrasteen. Lappeenrantalaisjoukkueista jälkimmäinen on Rellun päävastus, sillä syyskaudella Real löi PEPOn 2-1 ottaen historiansa ensimmäisen voiton futsalissa.

Alla tiukka rutistus Lappeenrannasta
Viime lauantaina Real taisteli Sammonlahdessa ilman yhtään vaihtomiestä. Joukkueen tiivis nelikko puolusti mainiosti ja uhrautuvasti, vaikka tappiolukemat olivatkin 0-14 ja 2-4.

Ensin mainittu tulos on FC Ryökäleitä vastaan. Kyseisessä ottelussa mäntyharjulaiset olivat ensierän jälkeen tappiolla vain 0-3. Toisella jaksolla totaaliväsymys kaatoi Rellun.

JiiKoon kanssa Real sen sijaan taisteli tosissaan pisteistä, kun se jopa johti ottelua 2-0-luvuin. Vaihtomiesten merkitys on kuitenkin valtaisan suuri. Mikäli penkillä olisi ollut tuoreita jalkoja, olisi pisteet voineet yhtä hyvin jäädä oranssipaitojen kouraan.

Kausi on edennyt nousujohdanteisesti
Tappioista huolimatta joukkueessa vallitsee hyvä ja tekemiseen uskova ilmapiiri. Real on petrannut sesongin edetessä otteitaan kummasti. Tämä tarkoittaakin sitä, että  kuun lopulla alkavaa alaloppusarjaa Rellu lähtee suorasanaisesti voittamaan.

Todennäköiset vastustajat ovat vanhojen tuttujen JiiKoon ja PEPO Harrasteen lisäksi jalkapallon Kutosesta tuttu heinolalainen Union Plaani ja Kotkasta tuleva KyAMK Jäntevä.

Toki ennen kauden huipentavaa alaloppusarjaa on hoidettava alkusarja kunnialla päätökseen.

Siipirikkoisuus saattaa jatkua
Viime lauantain peleistä joukkueen rosterista oli siis puolet poissa – jotkut kipeinä ja toiset armeijan leivissä. Liidereiden Santtu Niemisen ja Jere Selinin tervehtymiset olisivat kultaakin kalliimpia.

Lauantain turnauksen paluumatkallaan peräänajokolaariin joutuneet Jukka HujanenAleksi Saarinen ja Joona Liukkonen ovat onneksi kunnossa. Onnettomuudessa oli onni mukana, sillä huonomminkin olisi voinut käydä.

Varusmiespalveluksen aloittaneiden Eetu Lehtisen ja Velimatti Lehmusvuoren tilanteet ovat varsin auki tulevan viikonlopun suhteen. Alokkaat pääsevät lomien viettoon, mutta ensimmäiset inttiviikot ovat saattaneet viedä mehut miehistä.

Pelaajien tilanteet hahmottuvat viikon kuluessa. Kävi miten kävi, Real saa vähintään viisi miestä kasaan. Sen verran laaja joukkueen rosteri on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *