Taneli Huttunen upotti VKajo/2:n

Mäntyharjun Jäntevän hieno kotitaika ei pettänyt Kaakon kutosen kauden kolmannessakaan pelissä Urheilupuistossa. Perjantaina vieraaksi saapunut VKajo/2 taipui oranssipaitojen käsittelyssä niukasti 1-0 (0-0).

MäJä oli koko illan ajan selkeästi hallitsevampi osapuoli kentällä, ja etenkin hyökkäyspelissä. Runsaasti maalipaikkoja luonut kotijoukkue esitti ensimmäisellä puolituntisella nättiä jalkapalloa pitäen nahkakuulan maassa, sekä luoden nopeita syöttökuvioita.

Jäntevä loi tontteja toisen perään, mutta maalinteko tuotti suuria ongelmia läpi taiston. Kamppailun ainoa osuma nähtiin vasta 87. minuutilla, kun Taneli Huttusen maanuoliainen suuntautui valkealalaisten oman pelaajan kautta verkon perukoille.

Niukoista lukemista huolimatta isännillä ei ollut alakerrassa hädän päivää. Etenkin topparikaksikko Santtu NieminenMikko Haverinen esitti vuoren varmoja otteita maalivahti Aleksi Saarisen edessä. Myös laitapakit Henri Kuitunen ja Joona Liukkonen selviytyivät illan urakastaan mainiosti.

– Rehellisesti sanottuna pelissä ei ollut kauheasti torjuttavaa. Topparit olivat ehkä kauden parhaat tänään. En olisi uskonut, että tässä vaiheessa kautta on jo kaksi torjuttua nollapeliä, ja siitä kiitos kuuluu puolustuslinjalle, mikkeliläistorjuja kehui omiaan.

– Keskityksissä ja kulmapotkuissa minulla tosin on sijoittumisen kanssa edelleen ongelmia, MäJän tukipilari muistutti hienosta nollapelistä huolimatta.

Kesän toisen voittonsa napannut mäntyharjulaismiehistö on ollut kotonaan vakuuttava. Kolmesta ottelusta se on voittanut kaksi sekä taipunut kerran tasapeliin maalierolla 7-2. Joukkueen ykköskassari Saarinen on torjunut Urheilupuistossa jo siis kaksi nollapeliä.

Oranssipaitojen kausi jatkuu perjantaina Kaipiaisissa. Vielä ilman vierasvoittoa oleva MäJä on keikkapeleissä kärsinyt hieman kokoonpano-ongelmista.

– Vaihtomiehiä pitäisi varmaan olla vierasotteluissakin enemmän, koska muuten pelimme kuitenkin toimii, Saarinen huomautti.

One thought on “Taneli Huttunen upotti VKajo/2:n”

  1. Siisti peli. Ei turhia jurputtamista tuomioista. Vielä ne muutama v-huuto pois, kun tulee mokattua niin hyvä. KIva katsoa peliä, kun kaikki keskittyvät omiin homminsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *