MäJän D/C junnut Pieksämäellä

MäJän D/C junnut olivat Pieksämäellä turnauksessa 24.6 ja pelaajia oli matkassa ilahduttavasti 16!

Ensimmäisessä ottelussa pojat kohtasivat KaPa Keltaisen. Ottelu alkoi tunnustellen ja tasaisisena, peli pyöri keskialueella eikä kunnon maalipaikkoja syntynyt. Liekö matka ja ottelu-ohjelman muuttuminen vaikuttanut MäJän peliin?

Aivan ensimmäisen puoliajan lopuksi KaPa onnistui siirtymään johtoon. Tämä herätti oranssimustat ja heti tuomarin vihellettyä pillin pelin paine siirtyi Kangasniemeläisten kenttäpuoliskolle. Oskari Tähtinen tasoitti pelin Miika Lepän syötöstä ja heti heti perään Iivari Saarinen vei MäJän 2-1 johtoon Joonas Häkkäsen mainiosta syötöstä. Lopun pelin MäJä ja sen mainio maalivahti Roope Turkki hoitivat helposti ja niin pojat ottivat kolmannen voiton tässä sarjassa.

Illan toisessa ottelussa pojat kohtasivat Kangasniemen toisen ryhmän, KaPa Mustan.

Ottelu seurasi ensimmäisen pelin kaavaa ja vastustaja teki ottelun ensimmäisen maalin. Tämän jälkeen verkko heilui enää KaPan maalivahdin takana. Ennen puoliaikaa MäJä siirtyi 2-1 johtoon kahdella Iivari Saarisen maalilla, tarkat syötöt Iivari sai Vili Telkältä ja Vili Nikkiseltä. Tämä taisi lannistaa Kangasniemen pojat ja ilman heidän maalivahdin mainioita torjuntoja taululle olisi syntynyt kaksi numeroiset loppuluvut.

Nyt MäJä teki vielä kolme maalia, Oskari Tähtinen viimeisteli Leevi Tiihosen syötöstä, Jere Sappisen maalin syötti Iivari Saarinen joka viimeisteli itse ottelun lopuksi 5-1 MäJälle!

Koko joukkue voi olla tyytyväinen suoritukseensa, tästä on hyvä jatkaa seuraaviin turnauksiin.