F-junnut Pieksämäellä

fjun1Pieksämäellä oli pelaamassa 13 innokasta pelaajaa. Kaikki halukkaat pääsivät mukaan pelireissulle, joka tehtiin ensimmäistä kertaa bussilla yhdessä ”DC-teinien” kanssa.

Mäjän ensimmäinen peli MP-sinisiä vastaan oli totuttelua kenttään, kentän kokoon ja kokonaisuudessa pelaamiseen. Loppua kohden pelaaminen alkoi sujua ja päästiin aina vain paremmin vastustajan maalia kohden. Maalissa ensimmäisessä pelissä teki loistavia torjuntoja Markus Syrjälahti ja Kaapo Turkki.

Toinen peli MP-valkoisia vastaan oli heti ensimmäisen pelin perään. Se passasi meille, koska pelissä näkyi oppia jota oltiin  harjoituksissa saatu. Peli sujui aivan toisin kuin ensimmäinen. Pienillä muutoksilla saatiin peli aiempaa toimivammaksi. Ensimmäinen peli lämmiteltiin, mutta toinen peli  sujui jokaiselta loistavasti. Maalintekotilanteita syntyi todella paljon, syöttelyt ja usko itseen näkyi pelissä.

MP-valkoisia vastaan peli päättyi MäJän voittoon 4-3. Maalit taituroivat  Veeti Hämäläinen, Elias Ojamies sekä kaksi maalia Roosa Turkki. Maalissa pelasi Emil Kähkönen ja Markus Syrjälahti.

Pelaajat oli jaettu kolmeen ketjuun,. Kentällä oli samaa aikaan neljä pelaajaa ja maalivahti. Peleissä pelasivat loistavaa peliä  edellä mainittujen lisäksi Senni Partonen, Saana Uotinen, Valtteri Tuovinen, Eetu, Torniainen, Jimi Reponen, Aatu Nikkinen sekä Olavi Karhu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *