Karmeat pomppumaalit kaatoivat MäJän

 

Mäntyharjun Jäntevän jalkapallokausi Kaakon kutosen pohjoislohkossa jatkui torstaina Sippolassa HiHin vieraana. Mutaisella kentällä pelattu koitos päättyi lopulta isäntien musertavaan 5-1-voittoon.

Numerot eivät aivan kerro koko totuutta siitä, mitä pelissä tapahtui. Toki kenttä oli kummallekin sama, mutta mutakuopat ja syvät lätäköt suosivat ehkä hieman kotijoukkuetta. Toinen syy numeroiden repsahtamiseen oli MäJän riskihyökkääminen pelin lopussa, kun se haki kavennusta oikeastaan koko kymmenikön voimin.

– Kentän syyksi ei voi laittaa mitään, sama kenttä molemmilla. Meidän joukkueelle se vaan näytti tulevan vähän liian suurena yllätyksenä, kauden avausmittelön pelannut Oskari Pekkola jutteli taiston tauottua.

Oranssipaitojen ilta alkoi kaiken kaikkiaan karmeasti, kun mäntyharjulaiset pupelsivat pallon avausjakson aikana peräti kaksi kertaa omaan häkkiin ohi Aleksi Saarisen. Ensimmäisen nelivitosen kaksi ihmeellistä pomppumaalia vaikutti luonnollisesti joukkueen tekemiseen.

– Meidän peli näytti paremmalta ennen omia maaleja. Kyllähän sen huomasi, että omista maaleista pelimme lannistui, Pekkola kiteytti.

MäJän torstai-illan huippuhetket olivat Taneli Huttusen tekemä 1-1-tasoitus, sekä toisen puoliajan ajoittainen hallinta hyökkäyspäässä. Kotijoukkueen tiivis puolustus ei kuitenkaan toista kertaa antautunut, kun Jäntevän vimmattu paine ei tuonut tulosta. 1-5-lukemien myötä oranssipaitojen pistesaldo näyttää yhtä kahden pelatun taiston jälkeen.

Mäntyharjulaiset eivät kauaa ehdi tappiota nieleskellä, sillä kausi jatkuu jo tiistaina kouvolalaisen Rummun vieraana Lehtomäessä. Pekkolalla on selvät teesit siihen, mitä joukkueen pitää parantaa.

– Pallo pitää saada nopeammin liikkeelle. HiHiä vastaan jäätiin turhaan nysväämään sen kanssa ja menetettiin se ihan turhissa paikoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *