Rumpu FC paukutti MäJän nurin

Siipirikkoisella Jäntevällä oli tiedossaan raskas iltapuhde tiistaina, kun joukkue matkasi Kaakon kutosen pohjoislohkon nousijasuosikkeihin kuuluvan Rumpu FC:n vieraaksi. MäJä jäi selkeästi isäntien jalkoihin taipuen numeroin 2-7.

Ilman vaihtomiehiä taistellut oranssipaitainen nippu ei onnistunut horjuttamaan kotijoukkuetta kunnolla missään vaiheessa iltaa ja kenttätapahtumissa Jäntevä jäi sarjan parhaan joukkueen jalkoihin monellakin eri osa-alueella. MäJän paras yksilö oli taas kerran maalivahti Aleksi Saarinen seitsemästä takaiskusta huolimatta.

– Vastustaja hallitsi keskikenttää pallokontrollin kautta luoden jatkuvasti maalipaikkoja. Meidän peli meni välillä vähän katseluksi. Ilman Aleksin torjuntoja Rumpu olisi tehnyt nuo seitsemän maalia jo ensimmäisellä puoliajalla, mäntyharjulaisten kippari Jari Tikkanen tiivisti illan annin.

Jäntevän taistelu oli tuskien taival läpi illan. Isännät paukuttivat ensimmäisen vartin sisään kaksi maalia ottaen ohjat käsiinsä heti. Alakynteen jäänyt MäJä sai balsamia haavoilleen, kun Tikkanen ja Timo Kiilunen onnistuivat iskemään pallon häkkiin toisella puoliajalla. Alkukauden rumista selkäsaunoista huolimatta kapteeni näkee myös valoa tunnelin päässä.

– En ole huolissani, sillä kokonaiskuva näyttää positiiviselta. Pitää nähdä tulosten taakse. Meillä on hyviä uusia pelaajia joukkueessa. Kokoonpano on parin viime pelin aikana elänyt turhankin liikaa kriittisimmillä pelipaikoilla, eli puolustuslinjassa ja keskikentän keskustassa. Se ei voi olla näkymättä tulostaululla, Tikkanen muistutti pelin tauottua.

Jäntevän kausi jatkuu ensi viikon perjantaina, kun se isännöi jumbo-ottelussa MYPA:a. Rumpu FC:n verkkoon kauden avausmaalinsa iskenyt Tikkanen uskoo siihen, että häntäpään taistelu on voitettavissa.

– Näytimme kauden avauksessa JaVoa vastaan, että parhaimmillaan meidän neljän rytmin total-football on hyvin tehokasta. Seuraavassa pelissä otamme täydet pisteet MYPA:lta. Mäntyharjun Urheilupuistosta ei tällä kaudella voittoja haeta, kapteeni virnisti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *