Konkareille toinen kotivoitto

Jäntevän konkarit nappasivat toisen kotivoittonsa, kun FC Repaleet kaatui Urheilupuistossa lukemin 2-0. Jäntevä aloitti vahvasti ja sai aikaiseksi ottelun ensimmäiset kulmapotkut. Toinen kulmapotku tuotti tulosta, kun sen jälkitilanteesta Tuukka Forsell laukoi vasurillaan. Maalivahti torjui yläkulmaan suuntautuneen laukauksen, mutta vasen puolustaja Jarkko Leppä oli noussut tilanteessa maalintekoon. Leppä sijoitti pallon varmasti maaliin.

Maalin jälkeen Jäntevä jatkoi hyvää puolustamista, joka alkoi usein jopa vastustajan kenttäpuoliskolla. Kun vielä puolustajat pysyivät linjassa, oli paketti valmis. Lisäksi Jäntevä siirteli pallo mallikkaasti ja vaarallisia hyökkäyksiä tuli sekä oikealta että vasemmalta.

Toisella puoliajalla FC Repaleet sai aikaiseksi kolme laukausta koti maalivahti Rauno Pulkkaa. Laukaukset tulivat kuitenkin Ranen sektorille ja hän torjui ne varmasti. Jäntevällä oli lukuisia paikkoja kasvattaa johtoaan, mutta laukaukset suuntautuivat hieman ohi tai sitten maalivahti nappasi ne näyttävillä torjunnoillaan.

Ottelun loppuhetkillä Jäntevä teki toisen maalinsa. Jarmo Savolainen sai pystysyötön ja hän karisti puolustajat kannoiltaan. Napakka vasemman jalan laukaus ja jälleen maalivahti torjui, mutta pallo ei pysynyt hänen hyppysissä. Teemu Översti haistoi maalipaikan ja oli ensimmäisenä paikalla, pallo hallitusti maaliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *