MäJälle viimein helpottava voitto

Mäntyharjun Jäntevän urakka takkuisesti alkaneessa Kaakon kutosen pohjoislohkossa jatkui perjantaina, kun joukkue isännöi noin 50 silmäparin edessä MYPA:a. Oranssipaidat avasivat voittotilinsä viimein, kun se löi kesän neljännessä pelissään vieraansa selvästi 4-0.

Kotijoukkueella ei rehellisesti sanottuna ollut mitään hätää yllättävän villin yleisön edessä. Nahkakuulaa hienosti liikuttanut MäJä iski avausjaksolla vain yhden maalin, mutta koitoksen lopussa numerot taululla repsahtivat totaalisesti.

Jäntevä jaksoi jauhaa hyökkäyksiä yksi toisen perään, eikä isäntien maalivahdin Aleksi Saarisen tarvinnut venyä paraatipelastuksiin. Toisaalta mikkeliläisen varmat otteet tontillaan masensivat MYPA:n oikeastaan jo heti ensimmäisellä puoliajalla. Kotijoukkueen kopissa tunnelma oli luonnollisesti positiivinen taistelun tauottua.

– Kaikki muu kuin kotivoitto olisi ollut vääryys. Pallo ja miehet liikkuivat mukavasti varsinkin toisella puoliajalla ja lopussa sitten vaaka kääntyi lopullisesti mustaoranssille. Tästä lähdetään vielä parantamaan, muiden tavoin varmoja otteita esittänyt Mikko Haverinen summasi illan annin.

Ensimmäisellä nelivitosella pallon kouvolalaisten maaliin toimitti Jukka-Pekka Tarvainen. Jälkimmäisellä jaksolla ensiksi rangaistuspotkussa epäonnistunut Tarvainen iski toistamiseen, ja kun vielä Mikko Siekkinen ja Miska Miettinen kaunistelivat lukemia, sai mäntyharjulaisnippu viimein voittotilinsä auki siis luvuin 4-0.

Sarjassa keskikastin alapuolella oleva MäJä on vaikeasta alkukaudesta huolimatta ollut kotonaan kivenkova, sillä joukkue ei ole taipunut Mäntyharjussa kertaakaan. Perjantaina oranssipaidat hakevat myös menestystä vieraspeleistä, kun se matkaa Korialle KPonsin vieraaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *